Logo van Majella Lammers

Heel hartelijk dank voor de aankoop van mijn boek!

Ik ben benieuwd of je je, mede door het lezen van dit boek, gesteund voelt in je verbinding met het kind met onbegrepen klachten. Want de verbinding houden in ‘minder goede tijden’ is best een uitdaging vind ik. Maar zoals je het misschien wel eens tegen het kind zegt: van proberen kun je leren, geldt dat ook voor je eigen handelen. Er bestaat immers geen gebruiksaanwijzing voor het unieke kind. Die leer je door het samen te gaan ervaren. 

Wil je op de hoogte blijven van nieuws rondom aanhoudende lichamelijke klachten bij kinderen en jongeren, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Deze zal eenmaal per maand in je mailbox verschijnen.

Schroom niet bij vragen en/of opmerkingen over het boek of over het onderwerp contact op te nemen door te bellen/appen, mailen.

Tenslotte wil ik je al bij voorbaat bedanken voor het doorgeven van je kennis over deze zaken, zodat steeds meer volwassenen kunnen kiezen op welke manier zij betrokken willen zijn bij de mentale en fysiek gezondheid van de jonge mensen en hun toekomst.

Je doet me een groot plezier wanneer je bij andere mensen het boek wil noemen, laten zien of lezen en mijn social media berichten hierover wilt delen. 

Lieve groet,

Majella