Op deze pagina kunt u een bericht achterlaten wat u vindt van mijn dienstverlening.

Uiteraard verheug ik mij op positieve berichten. Maar ook uw op- of aanmerkingen worden serieus en ter harte genomen om te zien wat ik kan doen om mijn dienstverlening nog verder te verbeteren.

Wilt u het niet hier kwijt? Stuur mij dan een berichtje via het contactformulier. Ik zal dan op uw bericht antwoorden.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Tineke Oosterloo Tineke Oosterloo uit Maastricht schreef op 22 mei 2019 om 11:02:
Vijf sterren voor Majella Lammers
Op het moment dat we bij Majella kwamen, wisten de artsen niet wat onze zoon (12) had en hielp geen enkele pijnstiller tegen zijn voortdurende ernstige buikpijn.

Alarm
De jongen die het liefst voetbalde met vrienden, lag bijna de hele dag op de bank of in bed. Hij liep moeilijk, had een rolstoel. Soms viel zijn lichaam uit en kon hij niet of nauwelijks praten. Naar school gaan ging niet. De artsen spraken over zijn ernstige pijn als โ€œinbrekers die het alarm hadden laten afgaan, maar de uitknop is onvindbaarโ€.

Kracht
Met haar therapie heeft Majella in eerste instantie de pijn van onze zoon kunnen verminderen. Ze bracht de pijn van een 8 naar een 6. Het was de eerste aanzet tot herstel. Ze hielp hem zijn kracht te vinden, positief te blijven.

Weer beter
Inmiddels is hij na bijna een half jaar van voortdurende pijn weer beter. De rolstoel is de deur uit, en hij gaat weer op de fiets naar school en voetbalt weer. Het revalidatietraject dat was ingezet bleek niet meer nodig.

Invoelendheid
Majella heeft met haar therapie, haar invoelendheid en warme persoonlijkheid daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.
Anoniem Anoniem uit Heerlen schreef op 3 mei 2019 om 21:44:
Mijn dochter werd doorverwezen door 2 kinderartsen uit het Zuyderland. Majella is een lieve 100% vakvrouw. Zij heeft ervoor gezorgd dat mijn dochter van 13 jaar binnen een kleine drie maanden vanuit een zwaar psychisch/lichamelijk probleem momenteel weer een flinke stijgende lijn te pakken heeft. Ze voelt zich erg vertrouwd bij Majella en gaat iedere week graag naar de hypnotherapie. We zijn er nog lang niet, mede door de ongelofelijke bureaucratie bij JenS, maar gelukkig heeft ze Majella!
Audrey Kuijpers Audrey Kuijpers uit Gronsveld schreef op 3 mei 2019 om 18:43:
Op aanraden van de neuroloog met onze zoon bij Majella gekomen. Na 3 lange jaren van wekelijkse heftige migraine aanvallen die niet reageerden op hoge dosering Betablokkers is zijn hoofdpijn nu weg. Hij heeft zijn normale leven terug waarin hij weer dagelijks naar school kan, zijn voetballen terug heeft opgepakt en hij geen medicatie meer hoeft te sikken. Wij zijn Majella heel dankbaar voor haar rustige, professionele benadering waarbij ze veel aandacht had voor de eigenheid van onze zoon. Ondanks dat het een puber is voelde hij zich begrepen en gehoord met voor hem een prachtig resultaat
Melanie Hoefman Melanie Hoefman uit Brunssum schreef op 5 april 2019 om 13:13:
Majella is een topper en een echte aanrader voor iedereen !!! Een vrouw met een ontzettend lief en spontaan karakter, naar zowel onze zoon als ons toe. Heel geduldig en rustig heeft Majella onze zoon het praten en het geduld opbrengen geleerd. Hij vindt het zo geweldig om te gaan, kan niet snel genoeg gaan. Van een onverstaanbare peuter, naar een kletsende kleuter !!! Het ging en gaat met sprongen vooruit !!! Zo goed zelfs dat we al aan het afbouwen zijn !!! Ook leuk is het "huiswerk" dat je als ouders krijgt samen met hele nuttige tips. Het is geweldig dat we ook spelender wijs met onze zoon kunnen oefenen. Zonder hem het gevoel te geven dat het een moet is. Wij kunnen alleen zeggen, ga naar Majella en je herkent je kind niet meer terug (uiteraard in de positieve zin van het woord) !!! Majella je bent een topper !!!