Je cliënt en jij zullen versteld staan
van het resultaat binnen 6-8 weken.

Online-workshop hypnotherapie

Voor jou, als professional!

Al meer dan 15 jaar werk ik met een specifieke cliëntengroep. Namelijk kinderen en jongeren (4-25 jaar) met solk-klachten. Ik startte op basis van de protocollen die ik diende te hanteren in de wetenschappelijke onderzoeken naar het effect van hypnotherapie bij buikpijn, hoofdpijn en misselijkheid.

In de loop van de jaren heb ik vele cliënten en hun ouders begeleid. Daarmee heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan met wat wel/niet werkt in een kortdurende oplossingsgerichte therapieIk heb aan de protocollen toegevoegd wat er mijns inziens in ontbrak, namelijk werken aan de dieperliggende oorzaken. Vervolgens heb ik een structuur aangebracht met een specifieke volgorde, gebaseerd op de huidige kennis voor wat betreft deze lichamelijke klachten.

Natuurlijk is mijn werkwijze niet zaligmakend en zeker niet perfect. De resultaten echter, ook op de lange termijn zijn zodanig goed (meer dan 90% van de cliënten kun je hiermee helpen) dat je in vol vertrouwen deze eenvoudige en prettige werkmethode kunt gebruiken. Mijn kennis en werkwijze heb ik samengevoegd in een online-workshop voor jou als professional!

Handige reader met richtlijnen

Voorbeelden van oefeningen

Op jouw manier aan de slag!

90% van de cliënten weer happy

De M-M-M-Methode

Met de M-M-M-methode kunnen we heel veel jonge en minder jonge mensen helpen.
In de live workshops ontvangen collega’s een reader met natuurlijk live demonstraties en praktische oefeningen, alsmede een kijkje in mijn materialen.
Want bij een kind van 4 verpak je je boodschap natuurlijk anders dan bij een jong-volwassene van 25 jaar. Die variëteit en custom-made tips kan ik je niet bieden in een online-training.

Wat kan ik je in deze online-workshop bieden:
Wanneer je graag kiest voor een online-workshop, kan ik je naast de prachtige reader die bestemd is voor de algemene richtlijnen voor mensen van 4-25 jaar, de volledige online-training (incl. video’s en audio-opnamen) voor ouders en kind van 8-18 jaar bieden. Dit is de training die ik heb voor cliënten. Daarmee heb je dan standaard- voorbeelden van de uitwerking van de aspecten genoemd in de reader. Dan kun je op jouw manier aan de slag met dit soort klachten bij jonge mensen.

De online-workshop is inclusief:

Handige reader

Voorbeelden van oefeningen

Printable Certificaat

Online-workshop voor professionals

Voor de reader, de voorbeeld oefeningen en een certificaat betaal je slechts €99. 
Vul je gegevens hieronder in en ik stuur je per mail alle benodigdheden. 
 

Extra aanbod!

Ik heb daarnaast nog een extra voorstel. Bestel jij bij mij een online-training voor cliënten (ter waarde van €50) krijg jij van mij een gratis intercollegiaal overleg aangeboden.
Handig om specifieke vragen of een casus door te nemen.