HEERLIJK….

Ze mogen weer naar school!

Al die blije gezichten van kinderen, ouders en leerkrachten. Ze mogen weer naar school! Tenminste de basisschoolkinderen en kinderen van het speciaal onderwijs. Leerlingen van het regulier voortgezet onderwijs hopelijk ook binnenkort. Wat hebben ze het naar school gaan gemist, de juf en meester, leraren, klasgenoten, de lessen en al die andere belangrijke gezamenlijke activiteiten.

Hoe geweldig we het vinden dat dat weer kan, er zijn ook zorgen. Grote zorgen.

Niet alle kinderen en jongeren kunnen zich naadloos aanpassen aan de wisselende omstandigheden. Dat hoeft ook niet, we hebben er allemaal in meer of mindere mate hinder van.

Maar wanneer je leerstof goed wilt opnemen, geconcentreerd en gemotiveerd wilt kunnen werken, is het wel handig als je opgewekt en fit bent.

Het is mogelijk op een laagdrempelige manier alle kinderen te leren hoe ze weer zichzelf kunnen worden, blij, energiek en veerkrachtig te blijven. Ondanks de omstandigheden. 

Daarom maakte ik een training voor de kinderen van groep 1 en 2, voor de kinderen van groep 3 t/m groep 8 en voor leerlingen in het middelbaar onderwijs.

De training (corona-proof)

In groepjes van maximaal 10 kinderen kan ik binnen school (of evt. zomerschool) in drie lessen mentale, licht fysieke en creatieve oefeningen geven, met voor thuis audio-opnamen om stabilisatie/integratie te stimuleren. Het doel is hen geloof te geven in dat je goed bent zoals je bent, dat je wel zorg moet dragen voor je hoofd en je lijf, om te kunnen doen wat je graag wilt doen en wilt leren.  

Digitale training

Het is ook mogelijk een digitale training te maken, die begeleid wordt door een volwassene werkzaam binnen school.

Meer informatie

Voor vragen over de concrete inhoud of vragen omtrent andere mogelijkheden, mag u mij bellen 0628773744 of mailen op praktijk@majellalammers.nl

Majella Lammers

Over Majella

Bekijk mijn andere pagina’s voor algemene informatie over mijzelf en mijn werkwijze.

Veel succes en graag tot binnenkort!

Majella werkt op haar eigen manier met kinderen

Anne Custers

Ben echt helemaal blij met jouw hulp naast de reguliere zorg/diagnostiek die wij als artsen kunnen bieden. Kan het elke jongere en kind en dus ook ouder aanraden. Krijg veel zeer positieve reacties terug. Geen wachttijden en vergoeding uit aanvullende verzekering.