Voorlichting / scholing

Behalve persoonlijke begeleiding geef ik lezingen, workshops en is het mogelijk voor betrokkenen of geïnteresseerden ter ondersteuning van, of feedback op hun eigen werk, mijn visie te vragen.

 

Ervaringen met kinderen, een praktische workshop.

 

Beste hypnotherapeut, wil je me helpen?

Door kinderen óók weer blij te maken?! Kinderen die voortdurend buikpijn,hoofdpijn of misselijkheid hebben, maak ik dagelijks weer ‘happy’.  Ze leren weer grip te krijgen op hun lichamelijke reacties. Zo
bewijzen wij hen ook een dienst voor de toekomst. En hun ouders uiteraard. Na maximaal (!) zes sessies, lopen èn de kids èn de ouders weer stralend de deur uit.

De belangstelling voor hypnotherapie groeit. De documentaire ‘ Hypnose op recept ’ eind mei dit jaar op NPO 2 droeg daar zeker toe bij. De wetenschappelijke onderzoeken die in 2005 en de jaren erna startten naar de effecten van ons vak op chronische buikpijn, later ook naar hoofdpijn en naar misselijkheid, leveren verbluffende resultaten. Aan die drie onderzoeken (!) werk ik van meet af aan mee. Ik volg de wetenschappelijke procedures om die effecten in kaart te brengen.

Die achtergronden en die praktijkgevallen en -aanpak(en) wil ik graag delen met mijn vakbroeders en -zusters. Ook mijn ervaringen met verwijzers als kinderartsen komen aan bod. Dat bevordert het aantal aanmeldingen voor jou. Mijn praktijk vaart er wel bij. Kom je ook?

Donderdag 22 november geef ik een workshop* ‘hypnotherapie bij buikpijn,  hoofdpijn en misselijkheid bij kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar’ in het Betahuis in Heerlen. Dat ondernemershuis ligt in het centrum (op loopafstand van het NS-station en nabij Parking De Klomp). Die dag is inclusief een heerlijke veganistische lunch en onbeperkt koffie/thee/water. De workshop duurt van 10 ochtends tot circa 17 uur. Een echte werkdag. En de verhouding theorie versus (praktijk-)oefeningen is 25 staat tot 75%. Een praktische invulling staat dus voorop. De groep bestaat uit 12 tot maximaal 16 deelnemers. Iedereen ontvangt een reader en een certificaat van deelname.

Ben je geïnteresseerd? Meld je tijdig aan*. De prijs voor de workshop bedraagt 165 euro (excl. 21% btw) en inclusief lunch en versnaperingen. Hoop snel van je te horen!

Met vriendelijke groet,

Majella Lammers, praktijk voor kinder- en jongeren hypnotherapie.

* N.B. Deze workshop levert 6 nascholingspunten op (accreditatie NBVH ® ).
Aanmelden graag per e-mail naar: <majellalammers@home.nl> (vermeld
jouw naw-gegevens en telefoonnummer). Mijn nummer is 06 28 773 744.