Aanbevelingen

Uiteraard verheug ik mij op positieve berichten. Maar ook op- of aanmerkingen worden serieus en ter harte genomen om te zien wat ik kan doen om mijn dienstverlening nog verder te verbeteren.

Stuur mij een berichtje via het contactformulier. Ik zal dan op je bericht antwoorden.
Graag hoor ik of ik je berichtje op deze pagina mag vermelden.

J.S. – 23 augustus 2019
Onze dochter van 13 jaar kwam via de kinderarts bij Majella terecht. Op dat moment was haar grootste probleem, door omstandigheden thuis, niet kunnen inslapen, ernstig vermoeid overdag, daardoor al maanden niet naar school kunnen gaan. Al na 2 behandelingen ging het inslapen beter, kwam ze uiteindelijk terug in haar ritme en gaat weer naar school, sport weer en spreekt weer af met vriendinnetjes. Majella is een hele lieve vakvrouw die ik iedereen kan aanbevelen.

Dahné uit Nuth – 18 juli 2019
Ik kwam zelf bij marjella omdat heel erg hoofdpijn klachten had. Elke dag weer en niet gewoon een beetje maar echt flinke hoofdpijn, zelfde dat ik niet meer s’avonds kon leren en daar was helemaal klaar mee ik zat nou ook eenmaal in het examenjaar en daar kon ik me niet permitteren om niet te leren. Marjella heeft me bij eigelijk de eerste les al tips geven hoe zelfde mij hoofpijn weg kon krijgen en merkte meteen verschil en elke afspraak gingen we van de pijnwijzer van 9 naar 7 en van 7 naar en van 5 naar 3 en van 3 naar 1 ook wel eens dat in een stressperiode even weer omhoog gingen maar weer vaker mij tips gebruiken en was heel goed onder controle zonder de hulp van marjella zou nog steeds elke dag naar school een uurtje moeten gaan slapen en dan pas kunnen gaan leren omdat dan geen koppijn meer had. En zeg ik eerlijk had mij examen misschien ook niet gehaald. Ik ben blij dat nu eigelijk gewoon normaal kan leren zonder percee te hoeven slapen en ook niet meer 1 keer in de maand naar de neuroloog moet. Marjella Bedankt voor alles.

A.F. – 17 juli 2019
Onze dochter van 8 is al vanaf baby een hele slechte slaper. Sliep zelden een nacht door en sliep bijna nooit in haar eigen bed. Van alles hebben we geprobeerd. Niets hielp echt of voor langere. Uiteindelijk bij Majella terecht gekomen. We voelden ons alletwee meteen op ons gemak bij Majella. Onze dochter vond het fijn om de meegegeven oefeningen te doen. Na twee sessies merkten we al een verandering. Onze dochter wilde graag in haar eigen bed slapen!! Ook al lukte doorslapen nog niet goed, dit was al een enorme stap. Na een aantal sessies lukte ook dat steeds beter. De laatste 2 weken slaapt onze meid ’s nachts door!! Ze is zo ontzettend trots!! En wij natuurlijk op haar. We zijn blij dat we de stap naar Majella gezet hebben. Dankzij haar fijne begeleiding en speelse op kinderen gerichte benadering is het helemaal goed gekomen. Dankjewel!

G.V. – 15 juli 2019
Onze dochter van 13 heeft al buikpijn vanaf haar 3 e jaar. Na veel artsen gezien te hebben, vanuit MUMC verwezen naar Majella. Nu zijn we drie maanden verder, slaapt ze de meeste nachten in haar eigen bed (voorheen nooit), voelt zich rustiger en heeft de buikpijn “onder controle”. Een hele winst dankzij Majella!!!

T.O. – 22 mei 2019
Vijf sterren voor Majella Lammers. Op het moment dat we bij Majella kwamen, wisten de artsen niet wat onze zoon (12) had en hielp geen enkele pijnstiller tegen zijn voortdurende ernstige buikpijn.

Alarm
De jongen die het liefst voetbalde met vrienden, lag bijna de hele dag op de bank of in bed. Kon niet naar school. Hij liep moeilijk, had een rolstoel. Soms viel zijn lichaam uit en kon hij niet of nauwelijks praten. De artsen spraken over zijn ernstige pijn als “inbrekers die het alarm hadden laten afgaan , maar de uitknop was onvindbaar.

Kracht
Met haar therapie heeft Majella in eerste instantie de pijn van onze zoon kunnen verminderen. De pijn ging van 8 naar 6. Dit was de start van het herstel. Ze hielp hem verder zijn kracht terug te vinden en positief te blijven.

Weer beter
Inmiddels is hij beter. Hij gaat weer op de fiets naar school en voetbalt weer. Het  revalidatietraject dat was aangevraagd, was niet meer nodig.

Invoelendheid
Majella heeft met haar invoelendheid en warme persoonlijkheid, met haar therapie, daar een belangrijke bijdrage in gehad.

Anne Custers

Ben echt helemaal blij met jouw hulp naast de reguliere zorg/diagnostiek die wij als artsen kunnen bieden. Kan het elke jongere en kind en dus ook ouder aanraden. Krijg veel zeer positieve reacties terug. Geen wachttijden en vergoeding uit basispakket.