Er staan twee foutjes in de eerste druk van het boek. Bekijk hier de correcte links.

Aanbevelingen

Uiteraard verheug ik mij op positieve berichten. Maar ook op- of aanmerkingen worden serieus en ter harte genomen om te zien wat ik kan doen om mijn dienstverlening nog verder te verbeteren.

Stuur mij een berichtje via het contactformulier. Ik zal dan op je bericht antwoorden.
Graag hoor ik of ik je berichtje op deze pagina mag vermelden.

Jongen van 7

Ons zoontje van 7 jaar kwam op aanraden van kinderneuroloog en kinderarts terecht bij Majella. Na jaren lang buikpijn te hebben en het laatste jaar veel andere lichamelijke klachten zoals migraine, dagelijks hoofdpijn, duizeligheid en slaapproblemen. Hierdoor veel afwezigheid op school, wij als ouders waren eigenlijk ten einde raad.

We kwamen erachter dat ons zoontje hoogsensitief is. Deze mooie eigenschap, heeft hem letterlijk ziek gemaakt. Na de eerste sessie bij Majella en het beluisteren iedere avond van een audio ging het slapen steeds beter. Dit werkt goed mama kreeg ik te horen van mijn zoontje, dit was het begin van een nieuwe goede tijd. Iedere sessie ging hij met veel plezier naar haar toe. Na 3 sessies maakte hij grote stappen om met moeilijke situaties om te gaan.

Ook heeft hij van Majella oefeningen meegekregen die hij voor zichzelf kan doen in spannende situaties. De oude lichamelijke klachten zijn weg en wanneer hij nu iets voelt, kan hij dat meteen signaleren en vinden we samen uit wat er aan de hand is. En niet geheel onbelangrijk dat ik als ouder een grote steun van haar heb ervaren en me gehoord voelde .

Nu een paar maanden later zijn wij hartstikke blij dat wij hiervoor gekozen hebben en kan ik iedere ouder dit aanraden. Heel heel erg bedankt voor je hulp en positiviteit.

Meisje 11 jaar

Onze dochter heeft een jaar lang rondgelopen met buikpijnklachten. Na diverse bezoekjes aan de huisarts en kinderarts en verschillende onderzoeken werd er geen medische oorzaak gevonden. Op advies van de kinderarts zijn we doorverwezen naar Majella voor hypnotherapie. We konden supersnel terecht voor een online intake en zijn daarna vrijwel direct het traject ingestapt met onze dochter. Na 2 sessies begonnen we duidelijk verschil te merken: de buikpijn was weg! Onze dochter heeft weer stralende ogen, meer energie en is weer onze vrolijke meid die we zo hebben gemist. Majella we zijn zo ontzettend blij met jou! Dankjewel voor de fijne sessies, je begeleiding en je warme persoonlijkheid. Je bent een kanjer!

Jongen, 12 jaar

Onze zoon had al jaren last van buikpijn en misselijkheid, heel veel onderzoeken in verschillende ziekenhuizen. We hadden de hoop opgegeven en wisten ons geen raad meer, toen vertelde de arts in het umc Maastricht ons over Majella.

Onze gedachten was laten we het maar proberen maar hadden weinig hoop omdat we al zoveel hadden geprobeerd, ons eerste gesprek was online en voelde heel prettig een week later zijn we gestart en het resultaat is gewoon geweldig we hebben een kind zonder buikpijn en dat zonder veel moeite of belasting voor het kind.

Onze zoon vind Majella super lief en is haar heel dankbaar. Bedankt lieve Majella.

Meisje 6 jaar

Onze dochter had heel veel last van buikpijn, het belemmerde haar met eten, spelen en gewoon genieten. We raakten radeloos als ouders, want er was geen medische oplossing hiervoor. De behandeling van Majella heeft haar snel geholpen. Haar buik blijft haar plek waar ze spanningen voelt, maar ze wordt niet meer belemmerd door buikpijn. Ze kan weer terug genieten en heeft ruimte om zich verder te ontwikkelen. We zijn Majella heel dankbaar voor haar hulp! 

Meisje van 16 jaar met chronische hoofdpijn

Super leuke en lieve mevrouw die echt naar je luistert. Goede tips en tracks waaraan je echt wat hebt. Super tevreden met de hypnotherapie en met het eindresultaat.

16 jarig meisje met aanhoudende buikpijn

Top, ze nam de klachten direct serieus en leefde zich in in mijn situatie. Ze was altijd bereikbaar via app of bellen, dit was heel fijn. In het begin wist ik niet wat ik moest verwachten, maar ze stelde me gerust.

Ik ben nu bijna volledig klachtenvrij en mag altijd nog contact opnemen. Bedankt voor de fijne hulp.

Meisje van 13 jaar
Ik was continu misselijk, futloos en had daardoor concentratieproblemen. Ik heb wel coeliakie, maar eet volledig glutenvrij. De klachten hadden daar wschl niet zoveel mee te maken. De kinderarts in het MUMC adviseerde me naar Majella te gaan. Dat wilde ik graag doen, maar ik woon best ver weg. Majella zei dat de begeleiding heel goed online kan.
Dat is ook heel goed gegaan. Ik heb nergens meer last van dankzij de oefeningen en gesprekken. Oh ja, ik was nog een beetje misselijk toen ik na de vakantie weer naar school moest, ik belde Majella en ik wist weer wat ik kon doen. Spanning voor hoe mijn klasgenoten zich zouden opstellen tav mij was de oorzaak. Ik heb op aanraden van Majella met mijn mentor gesproken en een vriendin als vertrouweling/hulp ingeschakeld. Hartstikke fijn dat ik weer blij ben en energie heb. Dankjewel, ook namens mijn ouders

Jongen van 8 jaar
Na verschillende therapieën waaronder EMDR etc.te hebben gevolgd, verwees onze kinder- MDL arts ons door naar Majella. Onze zoon werd zeer belemmerd door angsten rondom buikklachten en behandelingen in het verleden. Eerst was ik een beetje sceptisch. Alweer een therapie. Echter met het motto baadt het niet dan schaadt het niet toch erheen gegaan. Het intake gesprek voelde meteen goed. En we besloten het een kans te geven. Zij wist precies wat hij nodig had en hij kon helemaal zich zelf zijn. Ook wij kregen handvatten mee. Onze zoon is weer blij, fit en onbezorgd. Hij zei bij het laatste consult ik zou wel iedere dag naar haar willen. Hartstikke bedankt voor deze fijne ervaring.

Jongen van 7 jaar
Ons zoontje van 7 jaar kwam op aanraden van kinderneuroloog en kinderarts terecht bij Majella.
Na jaren lang buikpijn te hebben en het laatste jaar veel andere lichamelijke klachten zoals migraine , dagelijks hoofdpijn , duizeligheid en slaapproblemen .
Hierdoor veel afwezigheid op school , wij als ouders waren eigenlijk ten einde raad.
We kwamen erachter dat ons zoontje hoogsensitief is .
Deze mooie eigenschap , heeft hem letterlijk ziek gemaakt .
Na de eerste sessie bij Majella en het beluisteren iedere avond van een audio ging het slapen steeds beter. Dit werkt goed mama kreeg ik te horen van mijn zoontje , dit was het begin van een nieuwe goede tijd.
Iedere sessie ging hij met veel plezier naar haar toe.
Na 3 sessies maakte hij grote stappen om met moeilijke situaties om te gaan.
Ook heeft hij van Majella oefeningen meegekregen die hij voor zichzelf kan doen in spannende situaties .
De oude lichamelijke klachten zijn weg en wanneer hij nu iets voelt, kan hij dat meteen signaleren en vinden we samen uit wat er aan de hand is.
En niet geheel onbelangrijk dat ik als ouder een grote steun van haar heb ervaren en me gehoord voelde .
Nu een paar maanden later zijn wij hartstikke blij dat wij hiervoor gekozen hebben en kan ik iedere ouder dit aanraden .
Heel heel erg bedankt voor je hulp en positiviteit

Meisje van 14 jaar
Dat we bij Majella aan het juiste adres waren met onze dochter dat wisten we al. We hebben eerder van haar diensten gebruik gemaakt. Onze dochter voelde zich op haar gemak bij Majella en zonder dat we haar erop hoefden te attenderen luisterde ze naar de ontvangen audiobestanden. En nu nog steeds! Het helpt haar enorm. Ze vindt het heel fijn. Onze dochter had geen vertrouwen meer in haar lijf en had steeds vaker het gevoel dat ze flauw ging vallen. Er is geen medische oorzaak voor haar klachten gevonden. Vanaf de eerste sessie bij Majella verbeterde haar klachten en na vier sessies ervaarde ze deze vervelende momenten niet meer. Door de therapie van Majella heeft ze een hele andere kijk gekregen op lastige situaties en ze weet nu wat ze zelf kan doen om zich beter te gaan voelen.

Jongen van 10 jaar
Mijn zoon (10 jaar) liep 8 maanden lang met aanhoudende pijn in zijn onderbuik en testis zonder dat er iets beschadigd was. De pijnalarm in zijn hoofd bleef maar aanhouden. Hij stopte met voetballen en ging niet meer naar school. Zijn lessen volgde hij online vanuit zijn bed. Na vele artsen te hebben gezien werden we uiteindelijk door een bekwame kinderneuroloog verwezen naar Majella voor hypnotherapie. Ik wist niet of het zou werken, maar toch snel een afspraak gemaakt,  want ik was wanhopig en bezorgd als moeder. Gelijk na de eerste keer met Majella te hebben gesproken, werden we enorm gerustgesteld door haar. Dankzij Majella deden we kennis op over wat er aan de hand was en wat we moesten doen om van de klachten af te komen. Dat al hielp enorm veel! Ook de ontspanningsoefeningen en de betrokkenheid van Majella hebben we als zeer goed ervaren. Na de eerste afspraak ging het al steeds beter. Al snel verdween de pijn en is mijn zoon nu helemaal pijnvrij. We kregen ons oude leven terug! Ik ben zo dankbaar dat er mensen als Majella zijn, die bereid zijn te helpen wanneer niemand nog van de artsen dat kan.

Meisje van 8 jaar
Ik zou nog laten weten hoe het nu met onze dochter gaat nadat ze een traject met jou heeft doorlopen ivm met bedtijd-en inslaap/doorslaapproblemen.

Het gaat steeds beter! Yes!
Zelfs na een druk vakantieweekend met vrienden.
Ze lijkt nu echt te voelen wat eigen verantwoordelijkheid betekent en heeft ons minder nodig. Dat is heel fijn.
Wij letten er natuurlijk ook nog steeds op om haar ook overdag verantwoordelijkheid te geven.
Ze slaapt eerder in. En als ze een keer minder goed slaapt, is ze in de ochtend toch een stuk fitter.
Ze doet de oefeningen niet meer expliciet, maar ik denk dat alleen al de wetenschap dat ze er op terug kan grijpen haar steunt.

Bedankt voor je hulp, namens ons allemaal!

hypnotherapie?! Maar toch de afspraak gemaakt en al bij de intake was er een klik tussen onze zoon en Majella. En na iedere afspraak en het trouw opvolgen van de opdrachten werden de klachten minder en nu aan het einde van de behandeling lijkt het of er nooit buikpijn geweest is. Het blijft heel apart hoe ons brein hierin getraind kan worden, maar wat zijn we blij dat we weken geleden de afspraak gemaakt hebben. Majella bedankt!

Jongen 14 jaar
Na een jaar buikpijnklachten, verschillende specialisten en heel wat Makrogol drankjes verder eindelijk weer een klachtenvrije puber in huis! Toen de kinderarts ons Majella aanbeveelde, toen er geen directe medische oorzaak gevonden kon worden van de buikpijnklachten, waren we in eerste instantie een beetje sceptisch, hypnotherapie?! Maar toch de afspraak gemaakt en al bij de intake was er een klik tussen onze zoon en Majella. En na iedere afspraak en het trouw opvolgen van de opdrachten werden de klachten minder en nu aan het einde van de behandeling lijkt het of er nooit buikpijn geweest is. Het blijft heel apart hoe ons brein hierin getraind kan worden, maar wat zijn we blij dat we weken geleden de afspraak gemaakt hebben. Majella bedankt!

Enorme buikklachten 
Ik was 16 jaar had al jaren lang last van enorme buikklachten. Ik ben naar van alles geweest om het te proberen op te lossen: de dokter, het ziekenhuis, een diëtist, … Maar niks werkte. Toen kwam ik bij Majella. Ik twijfelde of het zou helpen maar Majella luisterde naar me en binnen 4 sessies wist ik hoe ik moest omgaan met mijn buikpijn en heb ik er geen last meer van.
Ik heb super veel bewondering voor Majella en ben haar heel erg dankbaar.

Dagelijkse buikklachten en misselijk – 12-12-2021
Mijn zoontje had dagelijks buikklachten, was misselijk en had buikpijn. We hebben in het ziekenhuis vele onderzoeken ondergaan en geen oorzaken gevonden. Toen adviseerde de kinderarts om aan de slag te gaan met hypnotherapie en tipte mij Majella. Na 5 sessies is mijn zoontje van zijn klachten af, fantastisch voor hem en voor ons! Majella heeft hem handvatten gegeven hoe ermee om te gaan en wat hij zelf kan doen als hij weer klachten begint te voelen. Hij luistert nog vaak naar haar audio’s, nu echter gewoon om ontspannen in te slapen. Ze heeft een prettige en positieve manier van werken die kinderen aanspreekt. Dank je wel Majella!

Flinke migraine aanvallen

Onze dochter van 13 heeft van Majella tools gekregen om beter te leren omgaan met haar flinke migraine aanvallen en meer rust te vinden in zichzelf. We zijn ontzettend tevreden over de geboden professionele hulp en de grote betrokkenheid van Majella in de ondersteuning van onze dochter en het meedenken met ons. Haar positivisme en manier van kijken hebben wij als erg prettig en aanvullend ervaren. Onze dochter voelde zich helemaal begrepen en keek uit naar de sessies met Majella.” Dat willen we graag want we zijn erg blij met jouw hulp!!

Dit bericht ontving ik van een 12-jarige jongen.

Niet kunnen slapen
Ik ben via de kinder neuroloog bij Majella te recht gekomen.
Omdat ik maar moeilijk in slaap viel.
Na twee keer bij Majella te zijn geweest ging het al een stuk beter.
Ik ben in totaal vier keer bij haar geweest.
En ga nu gewoon slapen zonder oefeningen.
Ik ben heel erg blij dat Majella me heeft kunnen helpen.
Ze is een vakvrouw en zal haar dan ook aan iedereen aanbevelen.

Communiceren

Lief mannetje, je werd bij mij aangemeld omdat je niet communiceert met de mensen om je heen, zoals wij, volwassenen, dat normaal vinden. Al snel wist ik en sprak ik ook uit, dat ik niet genoeg in huis heb om je dat te leren. Wat ik wel voor jou en je ouders kan doen, is op de tijden dat je bij mij bent, je de aandacht geven die je verdient. Via minder gebruikelijke wegen ga je stapjes vooruit. Tussen de afspraken door zoek ik naar de persoon die je verder op weg kan helpen. Tot dan zullen wij plezier hebben…

En dan ligt er zomaar een mooie greetz foto kaart in de bus met de volgende woorden:

Lieve Majella, wij willen je bedanken. Voor wie je bent en wat je doet. Je bent geduldig, positief, betrokken, ambitieus, energiek en een grote inspiratie bron. Ik hoop dat we nog een tijdje mogen komen. We weten dat de weg mogelijk lang is. Maar onze ….heeft altijd zin om naar jou toe te gaan en geniet ervan. Telkens bied je hem iets waar hij van opent. Hij en wij (ouders) vinden zo steeds beter een manier om te communiceren. En dat vinden we fantastisch! Liefs xxx

Misselijkheid en onzekerheid

Vorig jaar hebben we via Teams gepraat, aangezien de afspraak niet op locatie kon plaatsvinden, vanwege Corona. Voordat we hebben gesproken had ik erg veel last van de misselijkheid als bijwerking van mijn medicijnen. Dat was de reden om hulp te zoeken bij jou. Verder had ik ook last van onzekerheid en vervelende situaties thuis. Ik vond het moeilijk om hiermee om te gaan. 

Om te beginnen vond ik het fijn dat ik niet alleen over de misselijkheid en de omgang daarmee kon praten, maar ook over andere problemen in mijn leven. Daardoor ben ik ook op andere gebieden vooruit gegaan, zoals: zelfverzekerdheid, relativering en een positiever beeld op het leven. De misselijkheid kon niet verdwijnen, dat wist ik ook wel. Het was echter wel fijn om erover te praten, want dan voel je je niet zo alleen in de problemen. We hebben ook veel bereikt wat betreft de omgang met de misselijkheid van die medicijnen, aangezien ik door de oefeningen die ik heb gekregen sneller in slaap kwam en ook beter sliep. Hierdoor was het effect van die misselijkheid minder extreem. 

Vlak voor mijn 10e verjaardag werd ik gediagnosticeerd met de Ziekte van Crohn. Als 10-jarig kind weet je wel dat je dan een ziekte hebt en dat je meer last hebt van je lichaam dan andere kinderen van jouw leeftijd, maar de effecten zijn groter dan dat. Vanwege al die verschillende soorten pijn die ik heb ervaren, lette ik steeds meer op mezelf en hoe ik mij voelde. Hierdoor zorgde ik voor een soort beschermde muur om mij heen, die er helaas ook voor zorgde dat ik veel leuke dingen miste in het leven. Het was een proces dat me op meerdere gebieden sterker heeft gemaakt dan leeftijdsgenoten. Een nadelig effect was wel dat ik me, vaak onbewust, isoleerde van de rest en daardoor op het sociale gebied minder prikkels heb gehad. Tijdens onze sessies hebben we daar ook aan gewerkt. Ik stelde wel eens vragen over situaties die ik had meegemaakt of ik vertelde een verhaal daarover, omdat ik wist dat ik op het sociale gebied een inhaalslag aan het maken was. Naar mijn mening heb ik nu ook al flink wat stappen gezet op dat gebied. Daarbij heb ik ook veel hulp aan jou gehad. De coronacrisis gooit wat dit betreft natuurlijk ook roet in het eten, aangezien niemand nu veel aan hun sociale leven kan werken, vanwege de maatregelen. Wat dat betreft kun je die maatregelen wel vergelijken met de situatie, waarin ik zat sinds ik de Ziekte van Crohn heb. Door de coronamaatregelen kan ik natuurlijk ook minder werken aan die inhaalslag en dat voel ik ook wel, maar ik doe nu gewoon mijn best om fysiek en mentaal gezond te blijven en dan kan ik er verder aan werken, wanneer de situatie dat weer toelaat. 

Concluderend ben ik blij dat ik ervoor gekozen heb om de sessies van de hypnotherapie te volgen. Het heeft me verder gebracht op meerdere aspecten van mijn leven en voor mij is het ook een soort back-up voor als ik me een keer wat slechter voel. 

Heftige buikpijn 

Via het ziekenhuis ben ik verwezen naar Majella. Dit omdat ik al een hele lange tijd last had van buikpijnen die erg heftig waren. Dankzij de begeleiding van Majella heb ik de buikpijnen nu meer onder controle en zijn ze niet meer zo heftig als eerst. Ik vond de sessies met Majella erg fijn, ze luisterde goed naar mijn verhaal. Dank je wel Majella.

Bekkenbodemprobleem  (17 jaar) 

M. meldde zich kort voor de zomervakantie met een bekkenbodemprobleem, dat veel spanningen met zich meebrengt in sociale situaties. Ze gaat naar het buitenland en is bang dat haar vakantie verprutst wordt doordat ze zich alleen maar zorgen maakt. We maken twee afspraken en dan gaat ze op reis met de mogelijkheid van whatsappen. Daar maakt ze twee keer gebruik van, een keer om hulp te vragen een keer om me te laten weten dat het goed gaat.

Ze schrijft me enkele weken na thuiskomst: ik heb de gesprekken als fijn en nuttig ervaren. Het voelt alsof ik alles kan vertellen zonder dat het raar voelt en ik heb ook het idee dat er naar me geluisterd wordt. Het is ook niet alleen maar serieus, er wordt gewoon gelachen en er is een lichte sfeer. Zij is ook altijd zo lekker zichzelf en dat voelt heel vertrouwd. Ook was het contact via Whatsapp heel fijn, zodat ik altijd een steuntje in de rug kreeg als dat nodig was! Deze manier van behandelen is misschien niet voor iedereen geschikt, maar ik denk wel dat heel veel jongeren/kinderen hier baat bij hebben! Dankjewel voor alles.

Erg vermoeid en lusteloos (10 jaar)

Een dankbare moeder: een week geleden ben ik met mijn dochter van 10 jaar op intake geweest. Ze kon al langere tijd moeilijk inslapen en was erg vermoeid en lusteloos . Na de intake kreeg zij oefeningen, die ze mee naar huis nam. Vanaf de eerste dag sliep ze na het doen van de opdracht binnen 10 minuten in en ook door. Ze is nu weer fit en stukken opgewekter. Ze blijft trouw haar oefeningen doen voor het slapen. Hartstikke bedankt voor deze snelle extreem goede begeleiding ook namens mijn dochter.

Onverklaarbare buikpijn (5 jaar)

Moeder van een 5-jarig meisje: heel erg bedankt voor de snelle en adequate hulp. Onze dochter voelde zich heel erg op haar gemak bij jou en je hebt haar en ons als ouders, erg fijn geholpen. Je betrokkenheid vond ik prettig en we zouden iedere ouder met een kind met onverklaarbare buikpijn aanraden om bij jou langs te gaan! Het blijkt niet nodig om daarmee rond te blijven lopen. Heel veel dank!

Hevige buikpijn. Online Training (13 jaar) 

Ik wil je heel erg bedanken voor de hulp die u me hebt gegeven voor mijn hevige buikpijnen. Ik was in een week 8 kilo afgevallen nadat ik een week in het ziekenhuis heb gelegen (na een maagbloeding als gevolg van een maagzweer) en ik nog maar 40 kilo woog bij een lengte van 1.65 meter. Ik was mijn vertrouwen in mijn lichaam kwijtgeraakt. Na een half jaar controle en medicijnen slikken werd ik door de kinderarts van het MUMC naar u doorverwezen. U had al vrij snel in de gaten dat ik een gevoelige jongen ben die zich snel zorgen maakte over zijn omgevingen. Ik wilde het voor iedereen het beste doen waardoor ik voor mezelf de lat steeds hoger legde. Ik wilde zo snel mogelijk beter worden zodat de mensen om me heen zich geen zorgen meer hoefden te maken over mij. Ik ben toen met papa en mama naar u toe gekomen en ondanks dat ik niet goed wist wat ik ervan moest verwachten, was er meteen een klik.

U gaf me oefeningen om te beluisteren wanneer ik ging slapen of buikpijn had. Ik merkte al snel dat het werkte doordat ik steeds minder buikpijn had. Langzamerhand werd het steeds minder en ben ik nu zelfs buikpijn vrij. Ik ben nu blij dat ik zonder medicatie en ziekenhuisbezoeken weer mijn leventje kan leiden en meer ontspannen in het leven sta. Ik zou iedereen de hulp en begeleiding van Majella aanraden. Ze is gewoon SUPER.

Namens papa en mama ook heel erg bedankt. Onvoorstelbaar hoe snel de klachten afnamen en hij zelf merkte hoe hij het vertrouwen over zijn lichaam weer terug kreeg.

Dagelijks buikpijn (13 jaar)
Onze dochter van 13 had dagelijks buikpijnen. De ene dag minder dan de andere. Toch ging het langzaam haar leven beïnvloeden en durfde ze niet meer bij vriendinnen te slapen bang dat ze weer zo’n buikpijnaanvallen kreeg!

Na verschillende onderzoeken in het ziekenhuis kwamen we via de kinderarts bij Majella terecht. Erg sceptisch maar open gingen we de behandelingen in.

Na 2 behandelingen merkte ik al dat mijn dochter haar vertrouwen begon terug te krijgen omdat ze handvaten had gekregen en deze kon toepassen als ze weer die buikpijn kreeg. Ook de geruststellende woorden van Majella door haar eigen ervaringen te delen voelde zeer prettig!

Wetende dat je er iets aan kunt doen gaf mijn dochter het vertrouwen dat ze haar buikpijn onder controle kreeg. Nu gaat het hartstikke goed met haar. Ik kan het ook iedereen aanraden om Majella in te schakelen. Dankjewel voor al je hulp! Mijn dochter is tot op heden buikpijnvrij 👍

Hoofdpijn (13 jaar)
Ik kwam met hoofdpijn bij de kinderarts die mij doorstuurde naar een hypnotherapeut. Dat vond ik een eng idee want ik dacht die gaat mij hypnotiseren. Mama maakte een afspraak met u en ik mocht eerst een keertje komen en u vertelde mij wat u allemaal zou gaan doen. Daarna mocht ik er thuis over nadenken of ik wel of niet nog een afspraak wilde maken. Dat wilde ik wel, u leerde mij mijn spieren aanspannen en ontspannen, vertelde verhaaltjes die ik voor het slapen gaan kan luisteren zodat ik ontspannen in slaap zal vallen en oefeningen die ik tussendoor kan doen om te ontspannen. Als ik hoofdpijn heb even te gaan slapen zodat de hoofdpijn sneller verdwijnt. Eigenlijk lijkt het een beetje op yoga, de hoofdpijn is al heel veel minder, nog niet helemaal weg maar wel minder vaak en het duurt niet meer zo lang als ik het heb. Ik denk dat ik toch nog af en toe eens naar u toe kom want ik vind het erg fijn.

Dankjewel, groetjes S. 😘

Vage klachten en misselijkheid
Op aanraden van de mdl arts zijn we bij Majella terecht gekomen.

Onze dochter liep al jaren met vage klachten en na al die tijd kwam dan eindelijk de diagnose. Coeliakie in combinatie met een te trage schildklier. Nadat ze is begonnen met een glutenvrij dieet waren heel wat klachten als sneeuw voor de zon verdwenen, alleen die misselijkheid bleef. Elke dag weer opnieuw, op de meest rare momenten en vaak voor ons niet begrijpbaar.

Na van alles geprobeerd te hebben werden we doorverwezen naar Majella. Eigenlijk zo’n beetje onze laatste strohalm, want we wisten het niet meer.
Onze dochter voelde zich gelijk al bij de intake op haar gemak dus werden vervolg afspraken gemaakt. Inmiddels zijn we een aantal keren bij haar geweest en gaat het stukken beter met onze meid. Ze doet haar oefeningen elke dag trouw, weet beter met haar klachten om te gaan en durft zich weer in het sociale leven te begeven.

Heeft ze een dipje, mag ze Majella altijd even bellen en dan fleurt ze helemaal op en kan ze er weer tegenaan. Nou hadden we dit eerder geweten!
We zijn Majella dan ook zeer dankbaar, want door haar hebben we onze vrolijke meid weer terug!!!

Niet kunnen inslapen en ernstig vermoeid (13 jaar)
Onze dochter van 13 jaar kwam via de kinderarts bij Majella terecht. Op dat moment was haar grootste probleem, door omstandigheden thuis, niet kunnen inslapen, ernstig vermoeid overdag, daardoor al maanden niet naar school kunnen gaan. Al na 2 behandelingen ging het inslapen beter, kwam ze uiteindelijk terug in haar ritme en gaat weer naar school, sport weer en spreekt weer af met vriendinnetjes. Majella is een hele lieve vakvrouw die ik iedereen kan aanbevelen.

Flinke hoofdpijn 
Ik kwam zelf bij marjella omdat heel erg hoofdpijn klachten had. Elke dag weer en niet gewoon een beetje maar echt flinke hoofdpijn, zelfde dat ik niet meer s’avonds kon leren en daar was helemaal klaar mee ik zat nou ook eenmaal in het examenjaar en daar kon ik me niet permitteren om niet te leren. Marjella heeft me bij eigelijk de eerste les al tips geven hoe zelfde mij hoofpijn weg kon krijgen en merkte meteen verschil en elke afspraak gingen we van de pijnwijzer van 9 naar 7 en van 7 naar en van 5 naar 3 en van 3 naar 1 ook wel eens dat in een stressperiode even weer omhoog gingen maar weer vaker mij tips gebruiken en was heel goed onder controle zonder de hulp van marjella zou nog steeds elke dag naar school een uurtje moeten gaan slapen en dan pas kunnen gaan leren omdat dan geen koppijn meer had. En zeg ik eerlijk had mij examen misschien ook niet gehaald. Ik ben blij dat nu eigelijk gewoon normaal kan leren zonder percee te hoeven slapen en ook niet meer 1 keer in de maand naar de neuroloog moet. Marjella Bedankt voor alles.

Slechte slaper vanaf baby (8 jaar)
Onze dochter van 8 is al vanaf baby een hele slechte slaper. Sliep zelden een nacht door en sliep bijna nooit in haar eigen bed. Van alles hebben we geprobeerd. Niets hielp echt of voor langere. Uiteindelijk bij Majella terecht gekomen. We voelden ons alletwee meteen op ons gemak bij Majella. Onze dochter vond het fijn om de meegegeven oefeningen te doen. Na twee sessies merkten we al een verandering. Onze dochter wilde graag in haar eigen bed slapen!! Ook al lukte doorslapen nog niet goed, dit was al een enorme stap. Na een aantal sessies lukte ook dat steeds beter. De laatste 2 weken slaapt onze meid ’s nachts door!! Ze is zo ontzettend trots!! En wij natuurlijk op haar. We zijn blij dat we de stap naar Majella gezet hebben. Dankzij haar fijne begeleiding en speelse op kinderen gerichte benadering is het helemaal goed gekomen. Dankjewel!

Buikpijn al vanaf 3 jaar (13 jaar)
Onze dochter van 13 heeft al buikpijn vanaf haar 3 e jaar. Na veel artsen gezien te hebben, vanuit MUMC verwezen naar Majella. Nu zijn we drie maanden verder, slaapt ze de meeste nachten in haar eigen bed (voorheen nooit), voelt zich rustiger en heeft de buikpijn “onder controle”. Een hele winst dankzij Majella!!!

Ernstige buikpijn (12 jaar)
Vijf sterren voor Majella Lammers. Op het moment dat we bij Majella kwamen, wisten de artsen niet wat onze zoon (12) had en hielp geen enkele pijnstiller tegen zijn voortdurende ernstige buikpijn.

Alarm
De jongen die het liefst voetbalde met vrienden, lag bijna de hele dag op de bank of in bed. Kon niet naar school. Hij liep moeilijk, had een rolstoel. Soms viel zijn lichaam uit en kon hij niet of nauwelijks praten. De artsen spraken over zijn ernstige pijn als “inbrekers die het alarm hadden laten afgaan , maar de uitknop was onvindbaar.

Kracht
Met haar therapie heeft Majella in eerste instantie de pijn van onze zoon kunnen verminderen. De pijn ging van 8 naar 6. Dit was de start van het herstel. Ze hielp hem verder zijn kracht terug te vinden en positief te blijven.

Weer beter
Inmiddels is hij beter. Hij gaat weer op de fiets naar school en voetbalt weer. Het  revalidatietraject dat was aangevraagd, was niet meer nodig.

Invoelendheid
Majella heeft met haar invoelendheid en warme persoonlijkheid, met haar therapie, daar een belangrijke bijdrage in gehad.

Anne Custers

Ben echt helemaal blij met jouw hulp naast de reguliere zorg/diagnostiek die wij als artsen kunnen bieden. Kan het elke jongere en kind en dus ook ouder aanraden. Krijg veel zeer positieve reacties terug. Geen wachttijden en vergoeding uit aanvullende verzekering.