Er staan twee foutjes in de eerste druk van het boek. Bekijk hier de correcte links.

Voor professionals

Masterclass & Webinar

Recente informatie over aanhoudende lichamelijke klachten is online goed te vinden. Maar hoe je praktisch dan een en ander aanpakt, is minder duidelijk beschreven/getoond. Wil jij, als professional, die rechtstreeks of zijdelings te maken heeft met aanhoudende lichamelijke klachten bij jonge mensen, bewust bekwaam worden op dit vlak, met vaardigheden die bij jouw achtergrond (beroep/werkzaamheden) passen?

Masterclass live of online
Volg dan mijn masterclass live of online. Geschikt voor elke professional die met kinderen en jongeren werkt. Hypno-therapeutische kennis of ervaring is niet vereist. Lees meer info hierover op de aparte pagina’s van de masterclasses. 

Webinar
Weet je nog niet zeker of het iets voor jou is, schrijf je dan in voor een gratis webinar. Je krijgt dan in een uurtje de gelegenheid te proeven aan mijn M-M-M- methode en je kunt vragen stellen. Wanneer je je alvast aanmeld hier, hoef je niet de aankondiging op sociale media in de gaten te houden en word je automatisch vrijblijvend uitgenodigd voor de eerstvolgende keer. En… weet je zeker dat je mijn verrassing niet mist!

Anne Custers

Ben echt helemaal blij met jouw hulp naast de reguliere zorg/diagnostiek die wij als artsen kunnen bieden. Kan het elke jongere en kind en dus ook ouder aanraden. Krijg veel zeer positieve reacties terug. Geen wachttijden en vergoeding uit aanvullende verzekering.