Je kind en jij zullen versteld staan
van het resultaat binnen 6-8 weken.

Online-training

(Geschikt voor kinderen van 8-18 jaar)

Zie jij je zoon of dochter graag weer vrolijk en energiek?

Veel voorkomende klachten in 3 lessen verholpen:

Buikpijn, hoofdpijn, misselijk of futloos zijn,
kunnen het dagelijks leven van je kind en dat van jou behoorlijk verzuren.

Al jaren verwijzen kinderartsen en psychologen kinderen in vol vertrouwen naar mijn praktijk. Ik maakte een methode die zeer geschikt is voor kinderen met deze zogenaamde SOLK-klachten (somatisch onvoldoende verklaarbare lichamelijke klachten). De M-M-M—methode: Move – Manage – Maintain.

90% van de kinderen gaat blij, pijnvrij en vol energie
mijn praktijk deur uit.

Om nog veel meer kinderen en hun ouders te helpen, heb ik de 6 sessies van deze succesvolle methode in een prachtige online-training gegoten.

Makkelijk en snel thuis aan de slag!

In 6-8 weken resultaat

Bewezen M-M-M-Methode

90% van de kinderen weer happy

Herkenbaar bij je kind?

 • Je kind zegt al ‘s morgens vroeg moe te zijn.

 • Naar school gaan leidt vaker tot woordenwisselingen met jou.

 • Je moet je kind alweer afmelden op school/ bij een vereniging.

 • Je snapt niets meer van waarom en wanneer je kind buikpijn heeft.

 • Zelfs leuke (gezins-)activiteiten worden negatief beïnvloed door het alweer niet lekker zijn van je kind.

 • Wat je ook doet of zegt, het helpt allemaal niets, je bent radeloos.

 • Het lijkt alsof je contact met je kind verandert.

 • Artsen kunnen verder weinig doen aan de klachten van je kind.
 • Je partner, andere gezinsleden, iedereen moet maar steeds rekening houden met dit ene kind.

 • Je kind met klachten wordt steeds stiller, trekt zich terug, ziet er slecht en ongelukkig uit.

 • Van 1 klacht breidt het uit naar een heel scala van klachten.

 • Bij veel schoolverzuim is het gevolg veel inhaalwerk of doubleren.

 • Jij als ouder voelt je onder druk staan omdat je je zelf steeds ziek moet melden of iets regelen om voor je kind te zorgen.

 • Je voelt je zelf als ouder minder blij, omdat je niet in staat bent je kind blij te laten zijn. 

Ik wil je heel erg bedanken voor de hulp die u me hebt gegeven voor mijn hevige buikpijnen. Ik was in een week 8 kilo afgevallen nadat ik een week in het ziekenhuis heb gelegen (na een maagbloeding als gevolg van een maagzweer) en ik nog maar 40 kilo woog bij een lengte van 1.65 meter. Ik was mijn vertrouwen in mijn lichaam kwijtgeraakt. Na een half jaar controle en medicijnen slikken werd ik door de kinderarts van het MUMC naar u doorverwezen. U had al vrij snel in de gaten dat ik een gevoelige jongen ben die zich snel zorgen maakte over zijn omgevingen. Ik wilde het voor iedereen het beste doen waardoor ik voor mezelf de lat steeds hoger legde. Ik wilde zo snel mogelijk beter worden zodat de mensen om me heen zich geen zorgen meer hoefden te maken over mij. Ik ben toen met papa en mama naar u toe gekomen en ondanks dat ik niet goed wist wat ik ervan moest verwachten, was er meteen een klik.

U gaf me oefeningen om te beluisteren wanneer ik ging slapen of buikpijn had. Ik merkte al snel dat het werkte doordat ik steeds minder buikpijn had. Langzamerhand werd het steeds minder en ben ik nu zelfs buikpijn vrij. Ik ben nu blij dat ik zonder medicatie en ziekenhuisbezoeken weer mijn leventje kan leiden en meer ontspannen in het leven sta. Ik zou iedereen de hulp en begeleiding van Majella aanraden. Ze is gewoon SUPER.

Namens papa en mama ook heel erg bedankt. Onvoorstelbaar hoe snel de klachten afnamen en hij zelf merkte hoe hij het vertrouwen over zijn lichaam weer terug kreeg.

Hevige buikpijn, 13 jaar

Hoe ziet de online-training eruit?

Voorafgaand aan de lessen voor de kinderen krijg jij, als ouder,
uitleg en adviezen in een video, audio-opname en ebook.


Er zijn drie lessen voor kinderen van 8 tot 18 jaar.
Geschikt bij licht-matige SOLK klachten (somatisch onvoldoende
verklaarbare lichamelijke klachten).

Les 1:
kalmering van hoofd en lijf, nieuwe energie en vrolijkheid.

Les 2:
leren luisteren naar je hoofd en lijf, wat vind jij belangrijk in jouw
leven. Alles voor in de binnenwereld.

Les 3:
hoe leer je je fijn te voelen in je directe omgeving en hoe blijf je op
de lange termijn lekker in je vel. Alles voor de buitenwereld.

Inclusief:

E-book

Video’s

Audio-opnames

Online training

Extra prijsverlaging ivm de corona-tijd! 

Voor deze unieke online-training met mijn
M-M-M- methode betaal je nu geen 99 maar slechts €50.

De complete training is één keer te downloaden. 

Je kind en jij zullen versteld staan van het resultaat binnen 6-8 weken.
Makkelijk en snel thuis aan de slag!

Koop de training nu en je kind zit
prettig en snel, weer lekker in zijn vel!

Dringend verzoek:
Laat voordat je aan deze training begint door een arts een medisch probleem uitsluiten/behandelen.

Veelgestelde vragen:

Wat er van binnen in het hoofd en lijf van je kind gebeurt, kan hij/zij alleen zelf beïnvloeden. Lees samen nog eens de uitleg van de betekenis van de alarmsignalen. Geef als je dat kunt, voorbeelden van jezelf. Soms moet een kind even wennen aan het feit dat het zelf in actie moet komen, in plaats van passief een behandeling of medicijn te krijgen. Misschien is het voor jou ook een nieuwe ervaring. Wat het beste werkt is wanneer je kind zelf besluit het aan te pakken. Om begeleiding vragen is oke. Controle of dwang werkt tegenstrijdig, omdat het de druk op het kind vergroot. Soms neemt het kind meer aan van een buitenstaander. Het is mogelijk dat je kind mij persoonlijk appt of belt, zodat we kunnen overleggen. Wanneer een kind echt niet wil, heeft het aanschaffen van de training weinig zin.

Teveel focussen op wat er evt. mis gaat is nooit goed. Je zou kunnen vragen naar wat er goed gaat die dag, die week.

De last die een bepaalde klacht geeft, kan meer omvatten dan alleen het lichamelijke probleem. Bovendien kan een kind iets anders ervaren dan jij het aan de buitenkant kan waarnemen. Wanneer je voordat je aan de training begint, vraagt op een 10-puntsschaal aan te geven hoe groot de last in het totaal voor het kind is (0 is geen last, 10 is verschrikkelijk veel last), dan kun je door regelmatig naar het cijfer voor de last te vragen een idee krijgen over eventuele veranderingen ten goede of ten kwade. Een cijfer zal zelden precies gelijk blijven. Wanneer dat wel het geval is, is het mogelijk dat je kind moeite heeft met het luisteren naar de lichaamssignalen, of dat het nog niet kan of durft aan te geven wat volgens hem/haar in de weg staat. Goed onder woorden brengen van wat je voelt is echt niet eenvoudig. Soms weten ze het gewoon niet. Ga er dan niet te diep op in zolang je niet merkt dat ze gehinderd worden door een klacht. Er zijn kinderen (net zoals volwassenen) die de ouders of leraren of vrienden willen plezieren of in ieder geval niet ongemak willen geven ten koste van zichzelf. Door bijvoorbeeld een afleidende activiteit samen met je kind te doen en terloops over het dagelijks leven en de hobbels daarin te spreken, krijg je een beter inzicht in wat hem/haar bezighoudt. Dat wil niet zeggen dat het persé te maken heeft met de klachten. Maar daarmee vergroot je wel de kans dat het ook daarover meer openheid van zaken kan geven.       

Ja, sterker nog, ieder mens kan baat hebben bij het uitvoeren van de oefeningen en het doornemen van het werkboek. Het kan zelfs voordelig werken in de zin van dat iemand zich geen zwakkeling voelt ten opzichte van de anderen. Iedereen reageert gewoon op een andere manier op prikkels. Dat is geen kwestie van goed of fout, het kan alleen heel lastig zijn en je belemmeren.