Er staan twee foutjes in de eerste druk van het boek. Bekijk hier de correcte links.

Breinbaas Academy

Preventie van aanhoudende klachten

Ik geef daar presentaties over, ik bespreek het in mijn boek “Laat maar, je snapt het niet” en ik ben ambassadeur van de BREINBAAS ACADEMY. Deze ACADEMY levert een online-preventie-programma dat ik jaren geleden al graag zelf gemaakt zou hebben, zo mooi en zo zinvol. Maar ja, het is er om verschillende redenen toen niet van gekomen. Ik ben apetrots op collega Dominique Huis in ’t Veld, psycholoog, hypnotherapeut en auteur, dat ze deze mooie tools nu kan verstrekken aan ieder die ze nodig heeft. Als ambassadeur kan ik mijn steentje bijdragen door inhoudelijk mee te denken/teksten schrijven en door de modules aan te bieden aan cliënten die bijvoorbeeld op een wachtlijst voor therapie staan, cliënten die graag nazorg willen, of nog beter cliënten die klachten willen voorkomen.

Over

Breinbaas Academy

Breinbaas is een preventief online programma voor kinderen en jongeren (7-23 jaar). Het bevat luisterverhalen, gebaseerd op de technieken uit de medische hypnose. Door naar de visualisatie oefeningen te luisteren worden de kinderen en jongeren beter weerbaar en werken ze aan hun mentale gezondheid. Ze leren hun hoofd en lijn ontspannen en fantaseren zich naar een nieuwe realiteit waarin ze zich sterk en zelfverzekerd voelen. Van medische hypnose is wetenschappelijk bewezen dat kinderen en jongeren hun veerkracht en gevoel van eigenwaarde vergroten en onderzoek laat zien dat ze beter met stress en tegenslagen om kunnen gaan.

De breinbaas oefeningen kunnen ingezet worden bij een verscheidenheid aan (milde) klachten. In de praktijk zien we dat het succesvol is bij kinderen met slaapproblemen, angstklachten, onzekerheid en bijvoorbeeld kinderen die wat moeite hebben om hun emoties te reguleren. In de Breinbaas verhalen leren kinderen en jongeren dat ze goed zijn zoals ze zijn, dat ze talenten hebben en hulpbronnen van binnenuit! Het stimuleert groei en laat het brein zich richten op het positieve! Kinderen ervaren regie omdat ze leren loslaten en voelen dat ze hun lijn en hoofd rustig kunnen maken.

Aanbod

50% korting op het gehele aanbod

Als ambassadeur ben ik beschikbaar voor vragen, al wijst het programma voor zich. Na aankoop ontvang je inloggegevens voor de breinbaas webapp, toegang via de website via het kopje Breinbaas app. Daar kun je de luisteroefeningen terug vinden en extra uitleg.